Opgave carnavalsoptocht en reglement.

Loopgroepen, paren of enkelingen kunnen zich opgeven vóór 5 februari 2023  bij het secretariaat van CV de Hanen via  cvdehanen@hotmail.com.  Wij zullen er voor zorg dragen dat jullie op zaterdag 18 februari 2023 als Lekerse deelnemer aangemeld worden in Sint Anthonis.

Wagens dienen zich rechtstreeks aan te melden bij CV d’n Uutlaot middels het inschrijfformulier. Klik  hier om het formulier te downloaden.
Je kunt dit formulier mailen naar optocht@uutlaot.nl voor je aanmelding. Aanmelding van wagens kan tot uiterlijk 8 februari 2023.

Download hier het algemeen reglement Carnavalsoptocht van de Gemeente Land van Cuijk.

De contactpersoon van de wagens moet uit de gemeente komen en is tevens verantwoordelijk, voor betreffende wagen, bij calamiteiten. Het deelname nummer wordt bij de controle van de wagen overhandigd.
Er mag GEEN glaswerk in de optocht worden meegenomen, hier wordt vooraf ook op gecontroleerd.

Officieel eindigt de route van de optocht bij knooppunt Breestraat/Hoefstraat. Wagens kunnen dan via de Hoefstraat richting Bosweg weg rijden.

Bij eventuele vragen over de optocht kunt u contact opnemen optocht@uutlaot.nl.

Voor alle Lekerse deelnemers aan de optocht is er een extra beloning.

De optocht begint om 14.00 uur. Opstellen vanaf 13.00 uur in de Hoefstraat.

Tijdens het matinee ’s middags in ’t Dorpshuus zal er omstreeks 17.00 uur bekend gemaakt worden welke deelnemers uit Ledeacker in de prijzen zijn gevallen.
Tevens zal dan nogmaals de prijsuitreiking van Sint Anthonis bekend gemaakt worden.

Er is dus een St.Tunnisse én een Lekerse prijsuitreiking.