Opgave carnavalsoptocht en reglement.

Loopgroepen, paren of enkelingen kunnen zich opgeven vóór 15 februari 2020  bij het secretariaat van CV de Hanen via  cvdehanen@hotmail.com.  Wij zullen er voor zorg dragen dat jullie op zaterdag 22 februari 2020 als Lekerse deelnemer aangemeld worden in Sint Anthonis.

Wagens dienen zich rechtstreeks aan te melden bij CV d’n Uutlaot middels het inschrijfformulier. Klik  hier om het formulier te downloaden.
Je kunt dit formulier mailen naar optocht@uutlaot.nl voor je aanmelding. Aanmelding van wagens kan tot uiterlijk 10 februari 2020.

Download hier het algemeen reglement Carnavalsoptocht van de Gemeente Sint Anthonis.

De contactpersoon van de wagens moet uit de gemeente Sint Anthonis komen en is tevens verantwoordelijk, voor betreffende wagen, bij calamiteiten. Het deelname nummer wordt bij de controle van de wagen overhandigd.
Er mag GEEN glaswerk in de optocht worden meegenomen, hier wordt vooraf ook op gecontroleerd.

LET OP!  Aankondiging t.a.v. geluidsnormen!

Dit jaar is het reglement Carnavalsoptocht voor Wagens op een aantal punten aangepast door de gemeentelijke carnavalsverenigingen!
Er wordt een grens gesteld aan het aantal m2 geluidsboxen op wagens, omdat er binnen de gemeente Sint Anthonis is besloten om geen geluidswanden meer toe te staan. Deze wagens worden geweigerd voor deelname.
De geluidsnormen zijn vastgesteld op 90 dB(A) en 105 dB(C) op een afstand van 1 meter gemeten vanaf de geluidsboxen.

Er is extra controle op geluidsoverschrijdingen.

Officieel eindigt de route van de optocht bij knooppunt Breestraat/Hoefstraat. Wagens kunnen dan via de Hoefstraat richting Bosweg weg rijden.

Bij eventuele vragen over de optocht kunt u contact opnemen optocht@uutlaot.nl.

Voor alle Lekerse deelnemers aan de optocht is er een extra beloning.

De optocht begint om 14.00 uur. Opstellen vanaf 13.00 uur in de Hoefstraat.

Tijdens het matinee ’s middags in ’t Dorpshuus zal er omstreeks 17.00 uur bekend gemaakt worden welke deelnemers uit Ledeacker in de prijzen zijn gevallen.
Tevens zal dan nogmaals de prijsuitreiking van Sint Anthonis bekend gemaakt worden.

Er is dus een St.Tunnisse én een Lekerse prijsuitreiking.