Programma Carnaval 2021

Zondag 14 februari: Hanen speurtocht

De Hanenfoto-speurtocht door héél ’t Leker. Deze speurtocht kan op een zelf te bepalen moment worden ondernomen met de eigen gezinsleden, maar het leukste is om het op carnavalszondagmiddag 14 februari te doen. Dan is er de mogelijkheid om op het dorpsplein een tussenstop te maken, waar onze vereniging (onder voorbehoud) een coronaproof kraampje zal opstellen tussen 14.00 en 17.00 uur. Hier is dan gratis koffie/thee en nog wat lekkers af te halen. Helaas is het dan niet mogelijk om even gezellig te blijven hangen, want dat staan de Covid-19 maatregelen niet toe. Met de Hanenfoto-speurtocht is er een boodschappenpakket t.w.v. € 50,- te winnen! Meer over deze activiteit is lezen in de uitgave van onze jubileumcarnavalskrant.

Verder verloten wij ook onder de dorpsbewoners van ons Hanenrijk een boodschappenpakket t.w.v. € 50,- voor de leukst versierde woning.

Het zou mooi zijn als hier zoveel mogelijk mensen aan meedoen! Het maakt ons dorp toch net even wat feestelijker en vrolijker in deze toch al moeilijke en rare tijd en zo kunnen we toch een carnavalsgevoel ervaren! Het zou hierbij leuk zijn als iedereen tijdens de carnavalsdagen de lekerse vlag zou uithangen!

Maandag 15 februari:

Dit is de uiterlijke inleverdatum van de prijsvragen die te vinden zijn in onze jubileum carnavalskrant. De oplossingen van alle prijsvragen uit deze carnavalskrant kun je tot uiterlijk maandag 15 februari 12.00 uur in de brievenbus stoppen van Rody Kusters, Dorpsstraat 35, 5846 AB Ledeacker.

Dinsdag 16 februari (14.00 – 16.00 uur) uitslagen prijsvragen

Tijdens een speciale livestream via de Facebook- en Instagram pagina van CV De Hanen zullen de winnaars van alle prijsvragen uit deze krant worden bekendgemaakt. Dat geldt ook voor de prijswinnaar van een boodschappenmand ter waarde van € 50,- voor het mooist versierde carnavalshuis van het Hanenrijk. Dit zal beoordeeld worden door een jury bestaande uit het prinsenpaar, het boerenbruidspaar en de jeugdprinses. Natuurlijk van vorig jaar.

Bovenstaand programma is helemaal onder voorbehoud: de Covid-19 maatregelen moeten dit alles toelaten. Houd onze website in de gaten voor de laatste actualiteiten!